Гаряча лінія

0 800 500 064

    

 

Вакансії

м. Київ

  • Мерчендайзер (м. Київ)

    Вимоги: 
    - успішний досвід роботи мерчендайзером - від 2-х років;
    - наявність документів що підтверджують навчання за фахом (курси, тренінги);
    - ефективне використання робочого часу;
    - комунікабельність, відповідальність.

    Обов'язки: 
    - обслуговування магазинів АЗС з виїздом по торговим точкам;
    - встановлення необхідного супутнього обладнання, розміщення продукції;
    - підвищення продажів шляхом ефективної викладки продукції;
    - мерчендайзинговий аудит;
    - моніторинг ринку при проведенні маркетингових досліджень;
    - зіставлення планограм;
    - ведення звітності.

    Умови: 
    - з/п - за результатом співбесіди (співбесіда проводиться у головному офісі);
    - відрядження по Україні;
    - офіційне працевлаштування;
    - можливість додаткового професійного навчання.

    Контакт :
    Адреса для резюме: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

  • Старший кухар, су-шеф в кафе при АЗС (м. Київ, вул. Кільцева (район Жулянського мосту, автобусна зупинка “Радгосп “Совки”))

    Вимоги:
    - профільна освіта;
    - вільне володіння пакетом офісних програм, знання ресторанних програм та 1С;
    - наявність практичного досвіду або глибоке розуміння процесу управління кухнею кафе/ресторану;
    - глибоке розуміння технології приготування страв;
    - практичний досвід, або глибоке розуміння управління товарними запасами (складання денної виробничої програми, замовлення під закупівлі, списання та ін.);
    - наявність виражених управлінських якостей та готовність до управління людьми, включаючи досвід складання графіків роботи кухарів, та підбору персоналу;
    - наявність досвіду роботи з технологічними картами, актами та іншими документами, що стосуються роботи кухні;
    - наявність глибоких знань та високого рівня навичок в питанні санітарії, якості та безпеки їжі;
    - готовність до самостійної роботи «на результат»;
    - порядність, педантичність, відповідальність, самоорганізованість;
    - вік та стать- значення не мають. Має значення функціональна готовність до виконання задач та бажання.

    Обов'язки: 
    - управління технологічними процесами приготування страв, підготовчими процесами та процесами зберігання на кухні кафе;
    - управління персоналом кухні, включаючи визначення виробничих завдань на зміну для кожного, складання графіків виходу на роботу та забезпечення комплектності зміни;
    - контроль за якістю та своєчасністю приготування та віддачі страв;
    - забезпечення своєчасних замовлень під закупівлю (розрахунок виробничої програми та складання замовлення під закупівлю);
    - забезпечення дотримання вимог та правил техніки безпеки, санітарії та особистої гігієни;
    - підбір персоналу «під себе».

    Умови: 
    - офіційне працевлаштування з першого дня, з дотриманням всіх вимог КЗпП;
    - офіційна заробітна плата (повністю всі виплати);
    - рівень заробітної плати - 6 000 грн. (посадовий оклад) + від 50% від посадового окладу, за умови виконання кафе планів по виручках (мотиваційна складова);
    - графік роботи, за умови відсутності проблем з кухнею, термінових завдань, та форс-мажорних обставин - п' ятиденний 40-часовий робочий тиждень (Пн. - Пт.), але в будь-якому разі - за умови застосування режиму «ненормованого робочого дня» (керівник має розуміти, що працює на результат, а не погодинно).Надсиланням свого резюме Ви автоматично даєте згоду на обробку Ваших персональних даних.

    Контакт : 
    Для резюме: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

  • Кухар (м. Київ, вул. Кільцева (район Жулянського мосту, автобусна зупинка “Совки”))

    Вимоги:
    - акуратність, відповідальність;
    - швидкість у виконанні замовлень;
    - комунікабельність;
    - бажання працювати на результат;
    - досвід роботи від півроку або закінчена освіта за напрямом кухар.

    Обов'язки: 
    - приготування продуктів до робочого процесу;
    - швидке виконання замовлень;
    - дотримання технологічного процесу;
    - підтримка чистоти та порядку на кухні та своєму робочому місці.

    Умови: 
    - високий дохід;
    - кар'єрний ріст;
    - офіційне працевлаштування;
    - зручний графік роботи – 1/3.

    Контакт : 
    Юлія Олександрівна  (096) 729-28-00

  • Помічник оператора АЗС, заправник (м. Київ, вул. Кільцева (район Жулянського мосту, автобусна зупинка “Радгосп “Совки”)

    Вимоги:
    - бажання працювати; 
    - комунікабельність; 
    - ввічливість; 
    - відповідальність.

    Обов'язки: 
    - обслуговування клієнтів на полі колонок; 
    - заправка автомобілів із дотриманням вимог по техніці безпеки, з охорони праці та пожежної безпеки.

    Умови: 
    - з/п - ставка + бонусна частина; 
    - офіційне працевлаштування; 
    - зручний графік роботи - 1/3.

    Контакт : 
    Вікторія  (067) 412-26-71

  • Інженер з обслуговування кавових машин (м. Київ)

    Вимоги:
    - відповідальність,комунікабельність;
    - досвідроботи у сервісному ремонті кавовогоустаткування;
    - від 1-го року;

    Обов'язки: 
    - формуваннязаявок, отримання запчастин і витратнихматеріалів, необхідних для ремонту;
    - здійснення, регулювання, настройки, проведення капітальних ремонтів;
    - виявлення несправностей, прийняття рішень з ремонту чи недоцільності ремонту;
    - санітарнаобробка кавових автоматів.

    Умови: 
    - з/п - за результатом співбесіди;
    - офіційнепрацевлаштування;
    - відрядженняпо Україні.

    Контакт : 
    Для резюме:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Київська область

  • Старший кухар, су-шеф в кафе при АЗС (м. Буча, вул. Шевченка, 4а)

    Вимоги:
    - профільна освіта;
    - вільне володіння пакетом офісних програм, знання ресторанних програм та 1С;
    - наявність практичного досвіду або глибоке розуміння процесу управління кухнею кафе/ресторану;
    - глибоке розуміння технології приготування страв;
    - практичний досвід, або глибоке розуміння управління товарними запасами (складання денної виробничої програми, замовлення під закупівлі, списання та ін.);
    - наявність виражених управлінських якостей та готовність до управління людьми, включаючи досвід складання графіків роботи кухарів, та підбору персоналу;
    - наявність досвіду роботи з технологічними картами, актами та іншими документами, що стосуються роботи кухні;
    - наявність глибоких знань та високого рівня навичок в питанні санітарії, якості та безпеки їжі;
    - готовність до самостійної роботи «на результат»;
    - порядність, педантичність, відповідальність, самоорганізованість;
    - вік та стать- значення не мають. Має значення функціональна готовність до виконання задач та бажання.

    Обов'язки: 
    - управління технологічними процесами приготування страв, підготовчими процесами та процесами зберігання на кухні кафе;
    - управління персоналом кухні, включаючи визначення виробничих завдань на зміну для кожного, складання графіків виходу на роботу та забезпечення комплектності зміни;
    - контроль за якістю та своєчасністю приготування та віддачі страв;
    - забезпечення своєчасних замовлень під закупівлю (розрахунок виробничої програми та складання замовлення під закупівлю);
    - забезпечення дотримання вимог та правил техніки безпеки, санітарії та особистої гігієни;
    - підбір персоналу «під себе».

    Умови: 
    - офіційне працевлаштування з першого дня, з дотриманням всіх вимог КЗпП;
    - офіційна заробітна плата (повністю всі виплати);
    - рівень заробітної плати - 6 000 грн. (посадовий оклад) + від 50% від посадового окладу, за умови виконання кафе планів по виручках (мотиваційна складова);
    - графік роботи, за умови відсутності проблем з кухнею, термінових завдань, та форс-мажорних обставин - п' ятиденний 40-часовий робочий тиждень (Пн. - Пт.), але в будь-якому разі - за умови застосування режиму «ненормованого робочого дня» (керівник має розуміти, що працює на результат, а не погодинно).Надсиланням свого резюме Ви автоматично даєте згоду на обробку Ваших персональних даних.

    Контакт : 
    Для резюме: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

  • Старший кухар, су-шеф в кафе при АЗС (Києво-Святошинський р-н, траса Київ-Житомир, район с. Мила)

    Вимоги:
    - профільна освіта;
    - вільне володіння пакетом офісних програм, знання ресторанних програм та 1С;
    - наявність практичного досвіду або глибоке розуміння процесу управління кухнею кафе/ресторану;
    - глибоке розуміння технології приготування страв;
    - практичний досвід, або глибоке розуміння управління товарними запасами (складання денної виробничої програми, замовлення під закупівлі, списання та ін.);
    - наявність виражених управлінських якостей та готовність до управління людьми, включаючи досвід складання графіків роботи кухарів, та підбору персоналу;
    - наявність досвіду роботи з технологічними картами, актами та іншими документами, що стосуються роботи кухні;
    - наявність глибоких знань та високого рівня навичок в питанні санітарії, якості та безпеки їжі;
    - готовність до самостійної роботи «на результат»;
    - порядність, педантичність, відповідальність, самоорганізованість;
    - вік та стать- значення не мають. Має значення функціональна готовність до виконання задач та бажання.

    Обов'язки: 
    - управління технологічними процесами приготування страв, підготовчими процесами та процесами зберігання на кухні кафе;
    - управління персоналом кухні, включаючи визначення виробничих завдань на зміну для кожного, складання графіків виходу на роботу та забезпечення комплектності зміни;
    - контроль за якістю та своєчасністю приготування та віддачі страв;
    - забезпечення своєчасних замовлень під закупівлю (розрахунок виробничої програми та складання замовлення під закупівлю);
    - забезпечення дотримання вимог та правил техніки безпеки, санітарії та особистої гігієни;
    - підбір персоналу «під себе».

    Умови: 
    - офіційне працевлаштування з першого дня, з дотриманням всіх вимог КЗпП;
    - офіційна заробітна плата (повністю всі виплати);
    - рівень заробітної плати - 6 000 грн. (посадовий оклад) + від 50% від посадового окладу, за умови виконання кафе планів по виручках (мотиваційна складова);
    - графік роботи, за умови відсутності проблем з кухнею, термінових завдань, та форс-мажорних обставин - п' ятиденний 40-часовий робочий тиждень (Пн. - Пт.), але в будь-якому разі - за умови застосування режиму «ненормованого робочого дня» (керівник має розуміти, що працює на результат, а не погодинно).Надсиланням свого резюме Ви автоматично даєте згоду на обробку Ваших персональних даних.

    Контакт : 
    Для резюме: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

  • Помічник товарознавця (Київська обл., Бориспільське шосе, автобусна зупинка с. Щасливе)

    Вимоги:
    - відповідальність, комунікабельність; 
    - старанність; 
    - вміння працювати в команді на результат; 
    - досвід роботи в роздрібній торгівлі - обов’язковий; 
    - знання методів та правил обліку товару.

    Обов'язки: 
    - допомога товарознавцю у заповненні, веденні статистики, звітності, роботі з товаром, проведенні переобліків.

    Умови: 
    - з/п - ставка+премії;
    - офіційне працевлаштування; 
    - графік роботи Пн.-Пт. - роб., Сб.-Нд. - вих.

    Контакт : 
    Дмитро Володимирович (067) 413-34-14

  • Офіціант (м. Буча, вул. Шевченка, 4а)

    Вимоги:
    - бажання працювати;
    - комунікабельність;
    - ввічливість у спілкуванні з клієнтами;
    - досвід роботи на аналогічній посаді - бажаний, без д/р.

    Обов'язки: 
    - зустріч клієнтів;
    - знання меню кафе;
    - якісне обслуговування клієнтів кафе згідно правил.

    Умови: 
    - з/п - ставка+чай;
    - кар`єрний ріст;
    - офіційне працевлаштування;
    - зручний графік роботи - 1/3.

    Контакт : 
    Вікторія  (067) 412-26-71

  • Офіціант (Києво-Святошинський р-н, траса Київ-Житомир, район с. Мила)

    Вимоги:
    - бажання працювати;
    - комунікабельність;
    - ввічливість у спілкуванні з клієнтами;
    - досвід роботи на аналогічній посаді - бажаний, без д/р.

    Обов'язки: 
    - зустріч клієнтів;
    - знання меню кафе;
    - якісне обслуговування клієнтів кафе згідно правил.

    Умови: 
    - з/п - ставка+чай;
    - кар`єрний ріст;
    - офіційне працевлаштування;
    - зручний графік роботи - 1/3.

    Контакт : 
    Вікторія  (067) 412-26-71

  • Помічник оператора АЗС, заправник (Київська обл., траса Київ-Житомир, район с. Мила)

    Вимоги:
    - бажання працювати; 
    - комунікабельність; 
    - ввічливість; 
    - відповідальність.

    Обов'язки: 
    - обслуговування клієнтів на полі колонок; 
    - заправка автомобілів із дотриманням вимог по техніці безпеки, з охорони праці та пожежної безпеки.

    Умови: 
    - з/п — ставка + премія; 
    - офіційне працевлаштування; 
    - зручний графік роботи — 1/3.

    Контакт : 
    Вікторія (067) 412-26-71

  • Бармен (Києво-Святошинський р-н, траса Київ-Житомир, район с. Мила)

    Вимоги:
    - акуратність, ввічливість, комунікабельність, відповідальність; 
    - бажання працювати на результат; 
    - швидка здатність до навчання; 
    - вміння користуватися кавомашиною та досвід роботи стане перевагою.

    Обов'язки: 
    - обслуговування клієнтів; 
    - перевірка необхідної продукції на барі; 
    - знання діючих продажних цін кафе;
    - ввічливість і тактовність у спілкування з клієнтами та відвідувачами.

    Умови: 
    - з/п - ставка + бонусна система, чай; 
    - кар'єрний ріст; 
    - офіційне працевлаштування; 
    - зручний графік роботи – 1/3.

    Контакт : 
    Вікторія  (067) 412-26-71

Львівська область

  • Шеф-кухар (Львівська обл., Пустомитівський район, с. Солонка, вул. Стрийська, 3)

    Вимоги:
    - комунікабельність, відповідальність;
    - бажання працювати на результат;
    - досвід роботи від 2-х років.

    Обов'язки: 
    - дотримання технологічного процесу;
    - організація роботи ресторанного бізнесу, а також організація та контроль повного технологічного процесу виготовлення страв;
    - навчання персоналу;
    - контроль якості продукції, що випускається на кухні (термінів та умов зберігання продуктів);
    - закупка, приймання товарів від постачальників;
    - ведення обліку залишків, інвентаризація.

    Умови: 
    - високий дохід (ставка + %);
    - соціальний пакет;
    - можливість професійного розвитку;
    - комфортні умови праці;
    - графік роботи — 5/2 (Пн.-Пт. 09:00 -18:00).

    Контакт : 
    Адреса для резюме: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Житомирська область

  • Кухар (Житомирська обл., с. Сінгури)

    Вимоги:
    - акуратність, відповідальність;
    - швидкість у виконанні замовлень;
    - комунікабельність;
    - бажання працювати на результат;
    - досвід роботи від півроку або закінчена освіта за напрямом кухар.

    Обов'язки: 
    - приготування продуктів до робочого процесу;
    - швидке виконання замовлень;
    - дотримання технологічного процесу;
    - підтримка чистоти та порядку на кухні та своєму робочому місці.

    Умови: 
    - високий дохід;
    - кар'єрний ріст;
    - офіційне працевлаштування;
    - зручний графік роботи – 1/3.

    Контакт : 
    Вікторія (067) 412-26-71

  • Слюсар з ремонту вантажних автомобілів (м. Коростень)

    Вимоги:
    - знання пристроїв, методів діагностики систем вантажних автомобілів; 
    - досвід роботи в автосервісі, знання структури та принципів організації роботи автоцентру.

    Обов'язки: 
    - своєчасний та якісний ремонт вантажного транспорту.

    Умови: 
    - своєчасна виплата з/п; 
    - офіційне працевлаштування 
    - робота на новій СТО з сучасним обладнанням; 
    - можливість професійного навчання.

    Контакт : 
    Вікторія  (067) 412-26-71

Дніпропетровська область

  • Помічник оператора АЗС, заправник (Київська обл., траса Київ-Житомир, район с. Мила)

    Вимоги:
    - бажання працювати; 
    - комунікабельність; 
    - ввічливість; 
    - відповідальність.

    Обов'язки: 
    - обслуговування клієнтів на полі колонок; 
    - заправка автомобілів із дотриманням вимог по техніці безпеки, з охорони праці та пожежної безпеки.

    Умови: 
    - з/п — ставка + премія; 
    - офіційне працевлаштування; 
    - зручний графік роботи — 1/3.

    Контакт : 
    Оксана Миколаївна (067) 410−38−23

Запорізька область

  • Товарознавець (Запорізька обл., м. Пологи, вул. К.Маркса, 530В)

    Вимоги:
    - відповідальність, комунікабельність;
    - знання методів та правил обліку товару;
    - досвід роботи товарознавцем - обов’язковий.

    Обов'язки: 
    - робота з документацією; 
    - заповнення, ведення статистики, звітність; 
    - робота з товаром, проведення переобліків.

    Умови: 
    - з/п - оговорюється на співбесіді; 
    - офіційне працевлаштування; 
    - графік роботи Пн.-Пт. - роб., Сб.-Нд. - вих.

    Контакт : 
    Ірина Миколаївна (066) 798-84-55