Гаряча лінія

0 800 500 064

    

 

Вакансії

м. Київ

  • Кухар (м. Київ, вул. Кільцева (район Жулянського мосту, біля автобусної зупинки “Радгосп “Совки”))

    Вимоги:
    - досвід роботи кухарем/помічником кухаря від півроку або закінчена освіта за фахом;
    - знання правил первинної кулінарної обробки сировини і продуктів та вимоги, що пред’являються до якості напівфабрикатів з них;
    - знання правил безпеки експлуатації технологічного обладнання.

    Обов'язки: 
    - приготування продуктів до робочого процесу;
    - своєчасне приготування страв;
    -дотримання технологічного процесу;
    -підтримка чистоти та порядку на кухні та своєму робочому місці.

    Умови: 
    - заробітна плата - ставка + %;
    - офіційне працевлаштування із дотримання вимог КЗпП;
    - можливість професійного навчання;
    - кар'єрний ріст;
    - зручний графік роботи - 1/3.

    Контакт : 
    Вікторія (067) 412-26-71

  • Бармен (м. Київ, вул. Кільцева (район Жулянського мосту, біля автобусної зупинки “Радгосп “Совки”))

    Вимоги:
    - бажання працювати; 
    - хороші комунікативні навички; 
    - ввічливість у спілкуванні з відвідувачами; 
    - досвід роботи на аналогічній посаді - бажаний, без д/р.

    Обов'язки: 
    - знання меню кафе; 
    - якісне обслуговування клієнтів кафе згідно правил;
    - контроль порядку у залі кафе.

    Умови: 
    - з/п - ставка 800 грн (чистими) за зміну + чай;
    - офіційне працевлаштування із дотриманням вимог КЗпП; 
    - можливість професійного навчання;
    - кар'єрний ріст;
    - зручний графік роботи - 1/3.

    Контакт : 
    Вікторія  (067) 412-26-71

  • Помічник товарознавця (м. Київ, вул. Кільцева (район Жулянського мосту, біля автобусної зупинки “Радгосп “Совки”))

    Вимоги:
    - відповідальність, комунікабельність, старанність; 
    - досвід роботи в роздрібній торгівлі - обов’язковий; 
    - знання методів та правил обліку товару.

    Обов'язки: 
    - допомога товарознавцю у: 
    - заповненні, веденні статистики, звітності;
    - роботі з товаром, проведенні переобліків.

    Умови: 
    - з/п - ставка + %;
    - офіційне працевлаштування із дотриманням вимог КЗпП; 
    - графік роботи Вт.-Сб. - роб., Нд.-Пн. - вих.

    Контакт : 
    Вікторія (067) 412-26-71

Київська область

  • Старший кухар, су-шеф в кафе при АЗС (м. Буча, вул. Шевченка, 4а)

    Вимоги:
    - профільна освіта;
    - вільне володіння пакетом офісних програм, знання ресторанних програм та 1С;
    - наявність практичного досвіду або глибоке розуміння процесу управління кухнею кафе/ресторану;
    - глибоке розуміння технології приготування страв;
    - практичний досвід, або глибоке розуміння управління товарними запасами (складання денної виробничої програми, замовлення під закупівлі, списання та ін.);
    - наявність виражених управлінських якостей та готовність до управління людьми, включаючи досвід складання графіків роботи кухарів, та підбору персоналу;
    - наявність досвіду роботи з технологічними картами, актами та іншими документами, що стосуються роботи кухні;
    - наявність глибоких знань та високого рівня навичок в питанні санітарії, якості та безпеки їжі;
    - готовність до самостійної роботи «на результат»;
    - порядність, педантичність, відповідальність, самоорганізованість;
    - вік та стать- значення не мають. Має значення функціональна готовність до виконання задач та бажання.

    Обов'язки: 
    - управління технологічними процесами приготування страв, підготовчими процесами та процесами зберігання на кухні кафе;
    - управління персоналом кухні, включаючи визначення виробничих завдань на зміну для кожного, складання графіків виходу на роботу та забезпечення комплектності зміни;
    - контроль за якістю та своєчасністю приготування та віддачі страв;
    - забезпечення своєчасних замовлень під закупівлю (розрахунок виробничої програми та складання замовлення під закупівлю);
    - забезпечення дотримання вимог та правил техніки безпеки, санітарії та особистої гігієни;
    - підбір персоналу «під себе».

    Умови: 
    - офіційне працевлаштування з першого дня, з дотриманням всіх вимог КЗпП;
    - офіційна заробітна плата (повністю всі виплати);
    - рівень заробітної плати - 6 000 грн. (посадовий оклад) + від 50% від посадового окладу, за умови виконання кафе планів по виручках (мотиваційна складова);
    - графік роботи, за умови відсутності проблем з кухнею, термінових завдань, та форс-мажорних обставин - п' ятиденний 40-часовий робочий тиждень (Пн. - Пт.), але в будь-якому разі - за умови застосування режиму «ненормованого робочого дня» (керівник має розуміти, що працює на результат, а не погодинно).Надсиланням свого резюме Ви автоматично даєте згоду на обробку Ваших персональних даних.

    Контакт : 
    Для резюме: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

  • Старший кухар, су-шеф в кафе при АЗС (Києво-Святошинський р-н, траса Київ-Житомир, район с. Мила)

    Вимоги:
    - профільна освіта;
    - вільне володіння пакетом офісних програм, знання ресторанних програм та 1С;
    - наявність практичного досвіду або глибоке розуміння процесу управління кухнею кафе/ресторану;
    - глибоке розуміння технології приготування страв;
    - практичний досвід, або глибоке розуміння управління товарними запасами (складання денної виробничої програми, замовлення під закупівлі, списання та ін.);
    - наявність виражених управлінських якостей та готовність до управління людьми, включаючи досвід складання графіків роботи кухарів, та підбору персоналу;
    - наявність досвіду роботи з технологічними картами, актами та іншими документами, що стосуються роботи кухні;
    - наявність глибоких знань та високого рівня навичок в питанні санітарії, якості та безпеки їжі;
    - готовність до самостійної роботи «на результат»;
    - порядність, педантичність, відповідальність, самоорганізованість;
    - вік та стать- значення не мають. Має значення функціональна готовність до виконання задач та бажання.

    Обов'язки: 
    - управління технологічними процесами приготування страв, підготовчими процесами та процесами зберігання на кухні кафе;
    - управління персоналом кухні, включаючи визначення виробничих завдань на зміну для кожного, складання графіків виходу на роботу та забезпечення комплектності зміни;
    - контроль за якістю та своєчасністю приготування та віддачі страв;
    - забезпечення своєчасних замовлень під закупівлю (розрахунок виробничої програми та складання замовлення під закупівлю);
    - забезпечення дотримання вимог та правил техніки безпеки, санітарії та особистої гігієни;
    - підбір персоналу «під себе».

    Умови: 
    - офіційне працевлаштування з першого дня, з дотриманням всіх вимог КЗпП;
    - офіційна заробітна плата (повністю всі виплати);
    - рівень заробітної плати - 6 000 грн. (посадовий оклад) + від 50% від посадового окладу, за умови виконання кафе планів по виручках (мотиваційна складова);
    - графік роботи, за умови відсутності проблем з кухнею, термінових завдань, та форс-мажорних обставин - п' ятиденний 40-часовий робочий тиждень (Пн. - Пт.), але в будь-якому разі - за умови застосування режиму «ненормованого робочого дня» (керівник має розуміти, що працює на результат, а не погодинно).Надсиланням свого резюме Ви автоматично даєте згоду на обробку Ваших персональних даних.

    Контакт : 
    Для резюме: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

  • Офіціант (м. Буча, вул. Шевченка, 4а)

    Вимоги:
    - бажання працювати;
    - комунікабельність;
    - ввічливість у спілкуванні з клієнтами;
    - досвід роботи на аналогічній посаді - бажаний, без д/р.

    Обов'язки: 
    - зустріч клієнтів;
    - знання меню кафе;
    - якісне обслуговування клієнтів кафе згідно правил.

    Умови: 
    - з/п - ставка+чай;
    - кар`єрний ріст;
    - офіційне працевлаштування;
    - зручний графік роботи - 1/3.

    Контакт : 
    Вікторія  (067) 412-26-71

  • Бармен (м. Буча, вул. Шевченка, 4а)

    Вимоги:
    - акуратність, ввічливість, комунікабельність, відповідальність; 
    - бажання працювати на результат; 
    - швидка здатність до навчання; 
    - вміння користуватися кавомашиною та досвід роботи стане перевагою.

    Обов'язки: 
    - обслуговування клієнтів; 
    - перевірка необхідної продукції на барі; 
    - знання діючих продажних цін кафе;
    - ввічливість і тактовність у спілкування з клієнтами та відвідувачами.

    Умови: 
    - з/п - ставка + бонусна система, чай; 
    - кар'єрний ріст; 
    - офіційне працевлаштування; 
    - зручний графік роботи – 1/3.

    Контакт : 
    Вікторія  (067) 412-26-71

  • Помічник оператора АЗС, заправник (Київська обл., с. Ходосівка, Обухівське шосе, 1)

    Вимоги:
    - бажання працювати; 
    - комунікабельність; 
    - ввічливість; 
    - відповідальність.

    Обов'язки: 
    - обслуговування клієнтів на полі колонок; 
    - заправка автомобілів із дотриманням вимог по техніці безпеки, з охорони праці та пожежної безпеки.

    Умови: 
    - з/п — ставка + премія; 
    - офіційне працевлаштування; 
    - зручний графік роботи - 2/2 по 12 год.

    Контакт : 
    Олександр Ярославович (067) 412-31-80

  • Оператор АЗС, касир (Київська обл., по Бориспільському шосе, біля автобусної зупинки с. Щасливе.)

    Вимоги:
    - комунікабельність, пунктуальність; 
    - відповідальність, бажання працювати;
    - здатність до швидкого навчання;
    - бажаний досвід роботи з касовим апаратом.

    Обов'язки: 
    - обслуговування клієнтів АЗС (відпуск пального та супутніх товарів на касі); 
    - забезпечення високоякісного обслуговування покупців відповідно стандартів компанії.

    Умови: 
    - з/п - ставка + %;
    - офіційне працевлаштування із дотриманням всіх вимог КЗпП;
    - кар'єрний ріст;
    - зручний графік роботи - 1/3.

    Контакт : 
    Дмитро Володимирович (067) 413−34−14

  • Кухар (Київська обл., по Бориспільському шосе, біля автобусної зупинки с. Мала Олександрівка.)

    Вимоги:
    - досвід роботи кухарем/помічником кухаря від півроку або закінчена освіта за фахом;
    - знання правил первинної кулінарної обробки сировини і продуктів та вимоги, що пред’являються до якості напівфабрикатів з них;
    - знання правил безпеки експлуатації технологічного обладнання.

    Обов'язки: 
    - приготування продуктів до робочого процесу;
    - своєчасне приготування страв;
    -дотримання технологічного процесу;
    -підтримка чистоти та порядку на кухні та своєму робочому місці.

    Умови: 
    - заробітна плата - ставка + %;
    - офіційне працевлаштування із дотримання вимог КЗпП;
    - можливість професійного навчання;
    - кар'єрний ріст;
    - зручний графік роботи - 1/3.

    Контакт : 
    Ірина Анатоліївна (063) 584−90−03

  • Помічник оператора АЗС, заправник (Київська обл., м. Буча, вул. Шевченка, 4-а)

    Вимоги:
    - бажання працювати;
    - комунікабельність;
    - ввічливість;
    - відповідальність.

    Обов'язки: 
    - обслуговування клієнтів на полі колонок;
    - заправка автомобілів із дотриманням вимог по техніці безпеки, з охорони праці та пожежної безпеки.

    Умови: 
    - з/п - ставка + %;
    - офіційне працевлаштування із дотриманням вимог КЗпП;
    - кар'єрний ріст;
    - зручний графік роботи - 1/3 (доба через три).

    Контакт : 
    Вікторія (067) 412-26-71

  • Помічник товарознавця (Київська обл., м. Буча, вул. Шевченка, 4-а)

    Вимоги:
    - відповідальність, комунікабельність, старанність; 
    - досвід роботи в роздрібній торгівлі - обов’язковий; 
    - знання методів та правил обліку товару.

    Обов'язки: 
    - допомога товарознавцю у: 
    - заповненні, веденні статистики, звітності;
    - роботі з товаром, проведенні переобліків.

    Умови: 
    - з/п - ставка + %;
    - офіційне працевлаштування із дотриманням вимог КЗпП; 
    - графік роботи Вт.-Сб. - роб., Нд.-Пн. - вих.

    Контакт : 
    Вікторія (067) 412-26-71

  • Помічник оператора АЗС, заправник (Київська обл., траса Київ-Житомир, район с. Мила)

    Вимоги:
    - бажання працювати;
    - комунікабельність;
    - ввічливість;
    - відповідальність.

    Обов'язки: 
    - обслуговування клієнтів на полі колонок;
    - заправка автомобілів із дотриманням вимог по техніці безпеки, з охорони праці та пожежної безпеки.

    Умови: 
    - з/п - ставка + %;
    - офіційне працевлаштування із дотриманням вимог КЗпП;
    - кар'єрний ріст;
    - зручний графік роботи - 1/3 (доба через три).

    Контакт : 
    Вікторія (067) 412-26-71

Рівненська область

  • Кухар (м. Рівне, по вул. Макарова (біля автобусної зупинки “Автобазар”))

    Вимоги:
    - досвід роботи від кухарем/помічником кухаря від півроку або закінчена освіта за фахом;
    - знання правил первинної кулінарної обробки сировини і продуктів та вимоги, що пред’являються до якості напівфабрикатів з них;
    - знання правил безпеки експлуатації технологічного обладнання.

    Обов'язки: 
    - приготування страв за основними напрямами: сендвічі, снеки, салатні суміші.
    - приготування страв та напівфабрикатів відповідно до технологічних карток, дотримуючись технології приготування, відповідних температурних режимів.
    - слідкувати за термінами зберігання сировини та напівфабрикатів;
    - дотримуватись правил товарного сусідства і ротації продуктів;
    - дотримуватись правил маркування продукції.

    Умови: 
    - офіційне працевлаштування з дотриманням вимог КзпП;
    - офіційна заробітна плата;
    - можливість професійного навчання;
    - зручний графік роботи - 1/3

    Контакт : 
    Вікторія  (067) 412-26-71

  • Кухар-кондитер (м. Рівне, по вул. Макарова (біля автобусної зупинки “Автобазар”))

    Вимоги:
    - досвід роботи від півроку або закінчена освіта за фахом;
    - знання правил первинної кулінарної обробки сировини і продуктів та вимоги, що пред’являються до якості напівфабрикатів з них;
    - знання правил безпеки експлуатації технологічного обладнання.

    Обов'язки: 
    - приготування страв відповідно до технологічних карток, дотримуючись технології приготування.
    - слідкувати за термінами зберігання сировини.

    Умови: 
    - офіційне працевлаштування з дотриманням вимог КЗпП;
    - офіційна заробітна плата;
    - можливість професійного навчання;
    - графік роботи - 5/2 (Пн.-Пт. - роб., Сб.-Нд. - вих.).

    Контакт : 
    Вікторія  (067) 412-26-71

Житомирська область

  • Тракторист (м. Коростень, вул. Білокоровицьке шосе, 20)

    Вимоги:
    - відповідальність;
    - своєчасне виконання поставлених завдань;
    - наявність посвідчення тракториста.

    Обов'язки: 
    - керування транспортом під час пересування різних вантажів, машин, механізмів.

    Умови: 
    - офіційне працевлаштування;
    - своєчасна виплата заробітної плати;
    - графік роботи - 5/2 (Пн.-Пт. - роб., Сб.-Нд. - вих.)

    Контакт : 
    Володимир Миколайович (067) 410−33−17

  • Товарознавець (м. Коростень)

    Вимоги:
    - відповідальність, комунікабельність;
    - знання методів та правил обліку товару.
    - досвід роботи товарознавцем - обов’язковий (продовольча група).

    Обов'язки: 
    - робота з документацією;
    - заповнення, ведення статистики, звітність;
    - робота з товаром, проведення переобліків.

    Умови: 
    - очікуваний рівень заробітної плати просимо вказувати у резюме;
    - офіційне працевлаштування із дотриманням вимог КЗпП;
    - робота в команді з помічником товарознавця;
    - графік роботи Пн.-Пт. - роб., Сб.-Нд. - вих.

    Контакт : 
    Для резюме: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

  • Ревізор (м. Коростень)

    Вимоги:
    - добре володіння MS Office (Word, Excel, PowerPoint,Visio, Outlook) та 1С;
    - навички роботи з великим обсягом інформації;
    - готовність до відряджень;
    - досвід роботи на аналогічній посаді;
    - досвід роботи проведення ревізій в кафе або досвід роботи в громадськомухарчуванні.

    Обов'язки: 
    - проведення планових і позапланових ревізій по структурних підрозділах;
    - виявлення нестач та залишків товару;
    - перевірка документації (накладні та звіти);
    - виведення попередніх результатів по ревізії; 
    - проведення переобліків ТМЦ;
    - складання звітності для керівництва підприємства.

    Умови: 
    - рівень з/п - оговорюється на співбесіді;
    - офіційне працевлаштування із дотриманням вимог КЗпП;
    - відрядження по Україні;
    - графік роботи, за умови відсутності термінових завдань, та форс-мажорних обставин - п’ятиденний 40-часовий робочий тиждень (Пн. - Пт.).

    Контакт : 
    Для резюме: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

  • Кухар (м. Коростень)

    Вимоги:
    - досвід роботи від кухарем/помічником кухаря від півроку або закінчена освіта за фахом;
    - знання правил первинної кулінарної обробки сировини і продуктів та вимоги, що пред’являються до якості напівфабрикатів з них;
    - знання правил безпеки експлуатації технологічного обладнання.

    Обов'язки: 
    - приготування страв за основними напрямами: сендвічі, снеки, салатні суміші.
    - приготування страв та напівфабрикатів відповідно до технологічних карток, дотримуючись технології приготування, відповідних температурних режимів.
    - слідкувати за термінами зберігання сировини та напівфабрикатів;
    - дотримуватись правил товарного сусідства і ротації продуктів;
    - дотримуватись правил маркування продукції.

    Умови: 
    - офіційне працевлаштування з дотриманням вимог КзпП;
    - офіційна заробітна плата;
    - можливість професійного навчання;
    - зручний графік роботи -2/2 по 12 годин та 1/3 (доба через три).

    Контакт : 
    Вікторія  (067) 412-26-71

Дніпропетровська область

  • Помічник оператора АЗС, заправник (м. Дніпро, вул. Полтавське шосе, 617)

    Вимоги:
    - бажання працювати;
    - комунікабельність;
    - ввічливість;
    - відповідальність.

    Обов'язки: 
    - обслуговування клієнтів на полі колонок;
    - заправка автомобілів із дотриманням вимог по техніці безпеки, з охорони праці та пожежної безпеки.

    Умови: 
    - з/п - ставка + %;
    - офіційне працевлаштування із дотриманням вимог КЗпП;
    - кар'єрний ріст;
    - зручний графік роботи - 1/3 (доба через три).

    Контакт : 
    Вікторія (067) 412-26-71

  • Оператор АЗС, касир (м. Дніпро, вул. Полтавське шосе, 617)

    Вимоги:
    - комунікабельність, пунктуальність;
    - відповідальність, бажання працювати;
    - здатність до швидкого навчання;
    - бажаний досвід роботи з касовим апаратом.

    Обов'язки: 
    - обслуговування клієнтів АЗС (відпуск пального та супутніх товарів на касі);
    - забезпечення високоякісного обслуговування покупців відповідно стандартів компанії.

    Умови: 
    - з/п - ставка + %;
    - офіційне працевлаштування із дотриманням вимог КЗпП;
    - можливість професійного навчання;
    - кар'єрний ріст;
    - зручний графік роботи - 1/3.

    Контакт : 
    Вікторія (067) 412-26-71

  • Помічник товарознавця (м. Дніпро, вул. Полтавське шосе, 617)

    Вимоги:
    - відповідальність, комунікабельність, старанність; 
    - досвід роботи в роздрібній торгівлі - обов’язковий; 
    - знання методів та правил обліку товару.

    Обов'язки: 
    - допомога товарознавцю у: 
    - заповненні, веденні статистики, звітності;
    - роботі з товаром, проведенні переобліків.

    Умови: 
    - з/п - ставка + %;
    - офіційне працевлаштування із дотриманням вимог КЗпП; 
    - графік роботи Вт.-Сб. - роб., Нд.-Пн. - вих.

    Контакт : 
    Вікторія (067) 412-26-71

Закарпатська область

  • Бармен (Закарпатська обл., м. Мукачево, вул. Лавківська, 1-Ж)

    Вимоги:
    - знання касової дисципліни;
    - знання видів, асортименту, рецептур, технологій приготування, порядку оформлення і відпуску напоїв;
    - знання термінів і порядку зберігання та реалізації продукції.

    Обов'язки: 
    - обслуговування відвідувачів на високому рівні з наданням консультацій по асортименту продукції, кулінарним та смаковим характеристикам страв та напоїв;
    - суворо дотримуватись касової дисципліни, знати і виконувати інструкцію по роботі на касово-операційній системі;
    - готувати напої згідно технологічних карток, дотримуватись стандарту подачі напоїв;
    - дотримуватись порядку складання заявок на необхідну кількість і асортимент продукції та інвентарю, необхідних для роботи;
    - контролювати терміни зберігання і реалізації продукції.

    Умови: 
    - офіційне працевлаштування з дотриманням вимог КЗпП;
    - офіційна заробітна плата;
    - зручний графік роботи - 1/3.
    Алкогольна карта - відсутня!

    Контакт : 
    Вікторія  (067) 412-26-71

  • Кухар (Закарпатська обл., м. Мукачево, вул. Лавківська, 1-Ж)

    Вимоги:
    - досвід роботи від кухарем/помічником кухаря від півроку або закінчена освіта за фахом;
    - знання правил первинної кулінарної обробки сировини і продуктів та вимоги, що пред’являються до якості напівфабрикатів з них;
    - знання правил безпеки експлуатації технологічного обладнання.

    Обов'язки: 
    - приготування страв за основними напрямами: сендвічі, снеки, салатні суміші.
    - приготування страв та напівфабрикатів відповідно до технологічних карток, дотримуючись технології приготування, відповідних температурних режимів.
    - слідкувати за термінами зберігання сировини та напівфабрикатів;
    - дотримуватись правил товарного сусідства і ротації продуктів;
    - дотримуватись правил маркування продукції.

    Умови: 
    - офіційне працевлаштування з дотриманням вимог КзпП;
    - офіційна заробітна плата;
    - можливість професійного навчання;
    - зручний графік роботи - 1/3

    Контакт : 
    Вікторія  (067) 412-26-71

  • Помічник оператора АЗС, заправник (Закарпатська обл., м. Мукачево, вул. Лавківська, 1-Ж)

    Вимоги:
    - бажання працювати;
    - комунікабельність;
    - ввічливість;
    - відповідальність.

    Обов'язки: 
    - обслуговування клієнтів на полі колонок;
    - заправка автомобілів із дотриманням вимог по техніці безпеки, з охорони праці та пожежної безпеки.

    Умови: 
    - з/п - ставка + %;
    - офіційне працевлаштування із дотриманням вимог КЗпП;
    - кар'єрний ріст;
    - зручний графік роботи - 1/3 (доба через три).

    Контакт : 
    Вікторія (067) 412-26-71

Волинська область

  • Оператор АЗС, касир (Волинська обл., м. Ковель, вул. Сагайдачного, 5-Г)

    Вимоги:
    - комунікабельність, пунктуальність;
    - відповідальність, бажання працювати;
    - здатність до швидкого навчання;
    - бажаний досвід роботи з касовим апаратом.

    Обов'язки: 
    - обслуговування клієнтів АЗС (відпуск пального та супутніх товарів на касі);
    - забезпечення високоякісного обслуговування покупців відповідно стандартів компанії.

    Умови: 
    - з/п - ставка + %;
    - офіційне працевлаштування із дотриманням вимог КЗпП;
    - можливість професійного навчання;
    - кар'єрний ріст;
    - зручний графік роботи - 1/3.

    Контакт : 
    Микола Іванович (067) 411-18-52

Львівська область

  • Помічник товарознавця (Львівська обл., Пустомитівський район, с. Солонка, вул. Стрийська, 3)

    Вимоги:
    - відповідальність, комунікабельність, старанність; 
    - досвід роботи в роздрібній торгівлі - обов’язковий; 
    - знання методів та правил обліку товару.

    Обов'язки: 
    - допомога товарознавцю у: 
    - заповненні, веденні статистики, звітності;
    - роботі з товаром, проведенні переобліків.

    Умови: 
    - з/п - ставка + %;
    - офіційне працевлаштування із дотриманням вимог КЗпП; 
    - графік роботи Вт.-Сб. - роб., Нд.-Пн. - вих.

    Контакт : 
    Вікторія (067) 412-26-71

  • Бармен-офіціант (Львівська обл., , Пустомитівський район, м. Винники (відразу за мостом).)

    Вимоги:
    - акуратність, ввічливість, комунікабельність;
    - відповідальність;
    - бажання працювати на результат;
    - вміння користуватися кавомашиною.

    Обов'язки: 
    - обслуговування клієнтів;
    - перевірка необхідної продукції на барі;
    - знання діючих продажних цін кафе;
    - ввічливість і тактовність у спілкування з клієнтами та відвідувачами.

    Умови: 
    - з/п - ставка + %, чай;
    - офіційне працевлаштування із дотриманням вимог КЗпП;
    - зручний графік роботи - 1/3 (доба через три).

    Контакт : 
    Леся Володимирівна (067) 413-03-66