Ваш браузер Застарів

Щоб використовувати всі можливості сайту завантажте і встановіть один з нищевказаних браузерів

Замовити карту

Залиште свої контактні дані і наш оператор зв'яжеться з Вами для уточнення деталей

    Пальне для генератора: все, що потрібно знати

    10.07.2024

    У складний для країни час безперебійне електропостачання стало новим викликом для українців. Саме тому чимало людей придбали для своїх домівок як дизельні, так і бензинові генератори. Тож тепер заправляти потрібно не лише свою автівку, а й електрогенератор.

    Втім, яке пальне обрати? Чи справді генератор не потребує високоякісного пального? Спойлер: ні. Двигуни, які забезпечують електропостачання, подекуди більш чутливі, ніж мотори суперкарів. Тож, як для автомобіля, так і для генератора якість бензину чи дизеля – надважлива, адже від цього залежать продуктивність і довговічність двигуна.

    На щастя, одним візитом на UPG можна закрити багато потреб. Національна мережа АЗК пропонує найкраще пальне, як для автомобілів, так і для генераторів. Тож, яке пальне обрати для генератора? Для кожної моделі — свій тип і марка. Варто врахувати поради виробника. Втім, існують і
    загальні рекомендації, на які також варто звернути увагу:

    ⁃ для бензинового обладнання середньої потужності найкраще підійде А-95;
    ⁃ для високопродуктивних — бензин з підвищеним октановим числом upg95. Це максимально розкриє ресурс двигуна та захистить його від детонації, особливо при інтенсивному навантаженні;
    ⁃ не варто використовувати пальне з вмістом етанолу, якщо це не прописано виробником, бо не всім пристроям таке пальне підходить;
    ⁃ заправляючи дизельний генератор, потрібно звернути увагу на цетанове число та сезонність. Варто зазначити, що на якість пального впливає й ємність для зберігання.

    Безпека наших клієнтів і довготривалість продукту для нас – передусім. Саме тому UPG наповнює пальне виключно у сертифіковані ємності. Придбати правильну каністру завжди можна у магазинах на АЗК мережі.

    UPG — з 💚 і турботою про тебе!

    Часті питання про пальне для генераторів

    Яке пальне краще для дизельного генератора?

    Під час заправки дизельного генератора слід звертати увагу на цетанове число та сезонність пального. Важливо також враховувати, що якість пального залежить від ємності, в якій воно зберігається.

    Яке пальне обрати для бензинового генератора?

    Для бензинового обладнання середньої потужності оптимальним вибором буде А-95. Для високопродуктивних пристроїв краще використовувати бензин з підвищеним октановим числом upg95, який максимально розкриє потенціал двигуна і захистить його від детонації, особливо при інтенсивному навантаженні. Не рекомендується застосовувати пальне з вмістом етанолу, якщо це не передбачено виробником, оскільки не всі пристрої сумісні з таким видом пального.