Гаряча лінія

Друзі, сьогодні стартує соціально-партнерський проект «Зіркова Автошкола»!

Зіркова Автошкола – це розбір актуальних проблем правил дорожнього руху за участю зірок українського шоу-бізнесу, спортсменів та лідерів громадської думки. Тема поведінки водія на дорозі залишається актуальною до сьогодення вже багато часу. І, здається, що всі норми, правила вже давно написані і вивчені, та на практиці з’являються нові нюанси, які потребують розгляду. Але тепер вашими новими помічниками в таких випадках стають зірки! Саме вони детально розкажуть і покажуть коректні способи паркування, продемонструють рух в транспортному потоці, створять безпечні умови перебування дітей в автомобілі і, звісно, піднімуть питання, хто ж кращий водій – жінка чи чоловік?

Ведучий Слава Дьомін разом із зірковими експертами та фахівцями автошколи «Віртуоз» допоможе водіям розібратися в актуальних проблемах правил дорожнього руху.

Дороги і рівень водіння є показником культури людини і нації загалом, та завжди починати потрібно із себе. Саме так і зробили українські діячі, які долучились до проекту.

Зіркова Автошкола – це підняття суспільного інтересу до безпеки дорожнього руху, приклади зіркових експертів, які допоможуть підвищити якість водіння і розібратися в питаннях, які раніше, можливо, були незрозумілі автолюбителю.

Наша мета - підняти культуру водіння українських водіїв і посилити безпеку дорожнього руху!

4-го вересня проект розпочинається в ефірі 24 каналу та радіо Lux.fm.

Новини проекту, корисні поради, відео-програми можна подивитись за посиланням: тут або на каналі YouTube: тут

Легкої вам дороги і тільки зеленого світла!

vivo cafe запрошує

• Борщ український