Нарешті оновлене меню!
Шефи наших ресторанів гостинно запрошують тебе скуштувати страви з оновленого меню та переконатися: ще смачніше і вишуканіше — можливо!
Щороку переглядати меню VIVO café — вже добра традиція, завдяки якій ми маємо чудову нагоду подарувати тобі нові гастрономічні враження. Таким змінам завжди передує глибинний та важливий процес дослідження ринку, тенденцій та трендів. Але передусім ми уважно прислухаємось до побажань та вподобань наших клієнтів, адже ціль команди залишається незмінною: якісна, смачна та збалансована їжа, якою легко посмакувати в дорозі, не відмовляючи собі в задоволенні.
Незмінними залишаються й наші принципи:
- готуємо з-під ножа із максимально свіжих та якісних інгредієнтів тут і зараз
- на кожному АЗК готує шеф-кухар, відтворюючи авторські рецепти
- закохуємо ресторанною вишуканістю, комфортом та затишком.
У серці багатьох нових страв — свіжий лосось, збагачений Omega-3, який є джерелом білка та інших поживних і корисних речовин. Посмакувати улюбленою рибою ви зможете, обравши салат «Цезар» з ніжним лососевим філе, або тост з лососем — ідеальний на сніданок.
Крім того, тепер у нас можна замовити не тільки карпачо з яловичини, але й з лосося. Цю неймовірно ніжну та водночас пікантну страву подаємо під оливковим соусом. Смак риби ідеально розкриває обрамлення з таких інгредієнтів як каперси, пармезан та лимон. А до повного задоволення — шматочок свіжоспеченого хліба з крем-сиром.
Влаштуйте собі поживний та здоровий обід, обравши соковитий стейк з делікатесної червоної риби від шефа. У поєднанні з кабачковою локшиною смакує просто неперевершено. Маємо нові пропозиції й серед перших страв. Впевнені, солянка по-домашньому в нашій авторській інтерпретації та крем-суп з беконом цього сезону будуть у топі ваших замовлень.
Оновлення меню — це чудова нагода потішити наших клієнтів та обов’язково приємно здивувати. Гадаємо, з цією роллю відмінно впораються ще дві яскраві рибні новинки: бургер з котлетою з тунця та бургер з лососем.
І, звісно, нові десерти. Шматочок торта «П’яна вишня», або «Пінчер» — саме те, що потрібно до горнятка гарячого напою. Погодься, красива осінь — це затишні моменти, які смакують по-особливому.
Шефи ресторанів запрошують!